Sidste chance for at få 10.000 kroner

Foto: Kristian Djurhuus / Ritzau Scanpix

Det er ved at være sidste chance, hvis du skal have del i pengene.

Skal din fællesskabende forening eller aktivitet have del i Andels donationspulje på 100.000 kr.? Så er det nu, I skal søge. Det fortæller selskabet tirsdag i en pressemeddelelse.

Læs også

Nedtur for Margrethe

"Rollespilsborg, musikfestival eller nyt dykkerudstyr – der er blevet uddelt donationer til en bred pallette af forskellige modtagere, siden energi- og fibernetkoncernen Andel lancerede sit donationsprogram for otte år siden," skriver Andel i pressemeddelelse. 

Men det handler om at være hurtig, hvis foreningen

Lige om lidt er der deadline for koncernens 16. uddeling, som igen i år består af 10.000 kr. til ti foreninger i regionen. Eneste krav er, at aktiviteten eller foreningen skal være med til at styrke det lokale fællesskab i regionen, og at den foregår i Vest- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne.

Deadline denne dag

Om baggrunden for Andels donationsprogram fortæller kommunikationsdirektør Rikke Harbo Trikker:

”Med vores støtte ønsker vi at styrke fællesskabet og mødet mellem mennesker. Derfor håber vi, at foreninger og aktiviteter, der netop har dette formål, kigger vores vej og sender en ansøgning afsted. I Andel tager vi ansvar som en ansvarlig og betydelig samfundsaktør. Det betyder bl.a., at vi hver dag gør vores bedste for at skabe værdi for vores andelshavere og for det, vi skaber i fællesskab.”

Der er deadline for at ansøge om Andels donationsprogram den 10. marts kl.14, og ansøgningsformularen kan findes på andel.dk/donation.

Læs også

Claus Holm tager bladet fra munden: Troede jeg skulle dø

 

 

Dagens Gossip