Sidste skoledag aflyst: Gør farligt fund i karameller

17/05/2023 15:57

Henrik R

Indland
Foto: Robert Wengler/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Foto: Robert Wengler/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Det er meningen at sidste skoledag skal være en festdag, men desværre har nogle elever formået at ødelægge det for resten. Det sker efter, at der blev gjort et yderst farligt fund i karameller, der er blevet delt ud.

Mest læste i dag

På Sankt Annæ Gymnasium Grundskole skulle onsdagen have været en festlig dag for både niendeklasserne og de øvrige elever. Men dagen tog en foruroligende drejning, da der blev fundet tegnestifter i karameller, som var blevet delt ud til de yngre elever. Det skriver AvisenDanmark.dk.

Skoleleder Malene Wegener Knudsen informerede forældrene i en besked om, at der var blevet fundet mindst otte karameller med lange tegnestifter gemt i sig.

Heldigvis blev ingen af eleverne skadet, men det kunne have været en potentielt farlig situation, hvis nogen havde slugt dem. Nogle elever havde dog tegnestifterne inde i munden.

Efter opdagelsen af tegnestifterne besluttede skoleledelsen at aflyse resten af afslutningsfesten og sende niendeklasserne hjem. Skolen gik også rundt i alle klasserne for at advare eleverne om ikke at spise de farlige karameller.

Malene Wegener Knudsen udtalte, at skolen er dybt bedrøvet over denne hændelse og understregede, at det på ingen måde er acceptabelt. Skolen arbejder fortsat på at undersøge, hvad der er sket, og hvem der har lagt tegnestifterne i karamellerne. De har talt med niendeklasserne, men ingen har indrømmet at have gjort det.

Indtil videre har skolelederen orienteret forældrene via en AULA-besked og ønsker ikke at kommentere yderligere på sagen.