Simon advarer efter vildt cykelstyrt: 'Jeg var offer for en livsfarlig spøg'

Emil Ryttergaard

373 uger siden

|

29/05/2017
Indland
Simon styrtede på sin cykel og ramte asfalten med sit ansigt. Foto: Privat
Simon styrtede på sin cykel og ramte asfalten med sit ansigt. Foto: Privat
Simon Langkjær advarer andre cyklister i København, efter at han lavede et voldsomt styrt på sin cykel i weekenden og fløj ned i asfalten med hovedet først.

Dagens topnyheder

Det tog kun et kort sekund, da Simon Langkjær kørte over et fartbump på vej hjem fra arbejde natten til søndag i København. 

Efter en lang vagt som kok på Marienlyst Badehotel var den unge kok på vej hjem efter en hård dag på jobbet.

Men i det sekund, hvor cyklen kørte over fartbumpet, løsnede cyklens forhjul sig, og Simon Langkjær faldt direkte ned i asfalten med ansigtet først. Han ænsede næsten ikke, hvad der foregik, før det er for sent. 

- Jeg opfatter knapt nok, hvad der sker og falder direkte med ansigtet i asfalten. Jeg når at ligge der på cykelstien i cirka 5-10 min, før tre piger og senere hen en mand får hjulpet mig til hospitalet, skriver han i et opslag på Facebook.  

Den unge mand bliver fragtet på Rigshospitalet, hvor han bliver mødt af sin familie, og i faldet har han brækket næsen, fået adskillelige læsioner i ansigtet, tabt en tand og fået hjernerystelse.

Simon Langkjær brækkede næsen, fik hjernerystelse og skader i ansigtet og på kroppen. Foto: Privat

Men ved et nærmere kig på sin egen cykel, kunne Simon Langkjær konstatere, ar det ikke bare var et uheld, der var sket. Nogen havde fjernet møtrikkerne, der holdte forhjulet fast til cyklen, og ulykken var dermed uundgåelig. 

Da Simon Langkjær tjekkede sin cykel, spottede han med det samme, at nogen havde fjernet møtrikkerne på cyklen. Foto: Privat

Han var heldig, at han ikke kom slemmere til skade. 

- Alt dette er forårsaget på grund af, at én/nogle har pillet ved min cykel og fjernet møtrikkerne, der holdt mit forhjul fast til min cykel. Dette er en opfordring til, at man stopper disse ondskabsfulde og farlige handlinger, lyder det fra Simon Langkjær på Facebook.

Han opfordrer alle cyklister til at tjekke deres cykler, inden de sætter sig i sadlen. 

- Pas på jer selv og hinanden! Tjek jeres cykler, men hvor er det åndssvagt, at man skal leve i konstant paranoia over, at nogen muligvis har forårsaget hærværk på ens ejendele, opfordrer Simon Langkjær i sit opslag på Facebook, der på under et døgn er delt mere end 6.000 gange. 

Se hele Simon Langkjærs opslag herunder.