Skat får nye oplysninger: Har du ikke rettet det, så gør det nu!

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Skattestyrelsen har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de fortæller, at de har bedt om oplysninger fra fire forskellige platforme.

Selvom det fortsat er muligt at ‘gemme’ indtægter fra Skattestyrelsen, så bliver de bedre og bedre til at finde de penge, som danskerne ikke har betalt skat af.

I den kommende tid vil Skattestyrelsen få endnu flere informationer på danskere, som måske ikke har betalt skat for det arbejde, som de har udført.

Læs også

Mor rasende på børnehaven: Hvad har i gjort ved min søn?

Skattestyrelsen har i dag udsendt en pressemeddelelse, hvor de skriver, at de har bedt fire platformsbaserede tjenester om oplysninger, der skal benyttes til at kontrollere om der er betalt korrekt skat, og om der er betalt moms af indtægten, hvis denne altså overstiger 50.000 kroner.

Hos Skattestyrelsen kommer de derfor med en ganske klar opfordring til de danskere, der har tjent penge via en arbejdsplatform, hvor de måske ikke har betalt skat. Ellers kan det blive dyrt.

“Vi har mange oplysninger om borgerne allerede, og størsteparten får vi helt automatisk. Indtægt via arbejdsplatforme skal man dog selv oplyse os om, og det går vi nu i gang med at kontrollere. Så har man haft en indtægt via sådan en platform, som man ikke har fået indberettet til os endnu, er det her en god anledning til at få det gjort,” fortæller underdirektør i Skattestyrelsen Camilla Hesselby.

Skattestyrelsen oplyser ikke om, hvilke arbejdsplatforme der er tale om, men de fortæller dog, at det er arbejdsplatsforme, der formidler arbejde inden for servicebranchen.

Hvis du har udført arbejde via sådanne arbejdsplatforme, så bør du skynde dig ind og tjekke, om du har opgivet dine informationer korrekt.

Læs også

Genialt trick: Din vaskemaskine er garanteret møgbeskidt

 

 

Dagens Gossip