Skattestyrelsen kiggede forbi kiosken uanmeldt: Gjorde skrækindjagende fund i kælderrum

27/05/2023 13:20

Jesper Bengtson

Indland
Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
Fundet er ganske foruroligende.

Mest læste i dag

I den forgangne uge har politiet og Skattestyrelsen uanmeldt lagt en tur forbi et par kiosker og et par slikbutikker på Midt- og Vestsjælland.

I Roskilde var fem kiosker og to slikbutikker i Skattestyrelsens fokus, og her viste der sig også at være gevinst.

I nogle af disse butikker blev der fundet puffbars, nikotinposer og nikotinvæske, hvor afgifterne, der tilhører disse produkter, ikke var betalt.

Men hos en af kioskerne gjorde de også et foruroligende fund.

I et kælderrum, som blev åbnet af en låsesmed, fordi kioskejeren ikke selv ville åbne det, blev der nemlig fundet en skudsikker vest.

Det skriver B.T. via en pressemeddelelse fra Midt- og Vestsjællands Politi.

I kølvandet på det urovækkende fund ransagede politiet også kioskejerens bil, og her gjorde de endnu et chokerende fund.

Her fandt de nemlig en machete, som de beslaglagde med det samme. Kioskejeren blev i kølvandet på fundet i bilen sigtet for at overtræde knivloven.

De uanmeldte besøg skyldes ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, at der i flere kiosker er blevet solgt receptpligtig medicin under bordet, hvilket naturligvis er ulovligt.

Men det blev der ikke fundet noget af i denne uges kontrol.

Yderligere var politiets udlændingeafdeling med til kontrollen, hvor hele 21 personer af anden etnisk herkomst fik tjekket opholds- og arbejdstilladelsen.

Her var der ikke en finger at sætte på nogen af dem.