Skoleleder advarer efter mystisk fund

Foto: Google Maps

I den nordjyske by har to fund af kanyler fået den lokale skoleleder til at lave et opslag på Facebook, hvor han advarer byens borgere.

Fundet af to brugte kanyler i området omkring Vadumhallen og Vadum Skole nord for Aalborg får nu den lokale skoleleder Søren de Lasson til at sende en advarsel ud til beboerne i lokalsamfundet.

Læs også

Bubber taler ud: Det har været kaotisk, og det har gjort ondt

I et opslag på Vadums Facebook skriver han blandt andet følgende ifølge Nordjyske:

"I sidste uge har vi (skolen) desværre fået kendskab til 2 fundne, brugte kanyler. Begge kanyler blev fundet udenfor, omkring hallen. Skolen har kontaktet den lokale SSP-betjent (Skole/Sociale myndigheder/Politi), børnehaverne, forvaltningen og naturligvis Vadum hallen. Ligeledes har vi drøftet fundet med Vadum Lægehus. Vi opfordrer alle til at udvise påpasselighed i området omkring hallen og evt. kontakte skole eller hal, hvis I skulle finde en kanyle".

Den ene kanyle blev fundet i skoletiden, mens den anden blev fundet uden for normal skoletid.

I begge tilfælde var det en voksen, som fandt kanylen.

Søren de Lasson forklarer, at der er flere årsager til at han valgte at sende informationen ud på Facebook:

- Grunden til, at jeg har valgt at skrive ud til alle, er at gøre opmærksom på det. For jeg ved, der er børn der leger derovre, og folk der går tur med deres hund, så det er også en serviceoplysning, forklarer Søren de Lasson til Nordjyske.

Han ønsker ikke at overdramatisere fundet af de to kanyler, men det bekymrer ham alligevel så meget, at han har kontaktet politiet.

Vadum er med andre ord  kendt som en fredelig oplandsby, hvor der hverken er problemer med hærværk, stofmisbrug eller unge, der laver ballade.

Netop derfor undrer fundet af de to kanyler skolelederen.

Læs også

Var det dét? Herrelandsholdet med trist meddelelse

 

Dagens Gossip