Slagtermester fik sig noget af et chok, da han mødte på arbejde

Skrevet af Mathias Nielsen

20/01/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da Jimmi Harder fredag morgen mødte ind på arbejde i SuperBrugsen Løgten kunne han se, at der manglede en hel del varer i forhold til dagen før. Nærmere efterforskning skulle vise sig at komme med en trist meddelelse.

Dagens topnyheder

Weekenden står så småt for døren, hvilket tit er lig med en travl fredag i landets supermarkeder, hvor folk handler ind til de kommende dage.

Her er der desuden en uskreven tradition for, at maden måske er lidt mere spændende end i hverdagen. Skal du i SuperBrugsen Løgten, så skal du dog ikke forvente det helt store udvalg i kølemontren.

Det var nemlig et noget ærgerligt og ikke mindst overraskende syn, som der mødte den lokale slagtermester, Jimmi Harder, da han mødte på arbejde fredag morgen.

Køledisken var mistænkelig tom, og efter et hurtigt tjek i systemet kunne Jimmi da også konstatere, at der manglede intet mindre end 30 af dyre udskæringer.

- Jeg fik allerede en mistanke, da jeg så, hvor meget der manglede. Der plejer ikke at gå så meget på en torsdag, siger slagtermesteren til TV 2 Østjylland og tilføjer:

- Jeg bliver bitter og ked af det, selvom det ikke er mine penge, for det går ud over kunderne, der ikke kan købe de her varer.

Der er blandt andet forsvundet oksemørbrad, culottestege og andet kød med en stykpris på op til 700 kroner.

Overvågningen afslører, at der er tale om professionelle tyve, mener butikken souschef, Lukas Albjerg.

Han fortæller desuden, at det desværre ikke er første gang. Langt fra endda.

- Det sker næsten dagligt, men omfanget var ret stort denne gang. Vi kan se på overvågningen, at de er to mand afsted, og den ene laver ikke andet end at distrahere vores medarbejder, siger Lukas Albjerg.

Det gør gerningsmanden konkret ved at stille flere spørgsmål og lokke den unge medarbejder væk fra kassen, så medgerningsmanden kunne slippe ud med kurven fuld af kød.

I alt var der varer for 7600 kroner, hvilket godt kan mærkes i regnskabet i den lokale brugs.

- Det betyder en hel del for en lille biks som os. Det er mange penge, vi pludselig mister, som vi godt kunne tænke os at bruge til noget andet, siger souschefen.

Derfor får tyveriet også konsekvenser.

Til en start vil det dyre kød blive fjernet fra disken, når slagtermesteren går hjem om eftermiddagen.

Kommer man senere og vil købe noget af det, så skal man kontakte personalet.