Smart app gør det muligt: I morgen kan du se, om du får penge tilbage i Skat

Foto: Shutterstock.com

Skal du have penge tilbage i Skat? Det har du mulighed for at finde ud af i morgen.

Det er egentlig først til marts, at du kan se din årsopgørelse for 2022, og dermed om du får penge tilbage i Skat. Du kan dog allerede i morgen tyvstarte, og se et mere eller mindre præcist tal for, hvor mange penge du får tilbage i Skat, eller hvor mange penge du skal betale til Skat.

Årsagen skal findes i den smarte app, Skatteguiden, som du kan finde på både Android-telefoner samt iPhones.

Læs også

250.000 kunder får trist besked: Prisen på din tv-pakke stiger

Skatteguiden har en særlig tjeneste, hvor de tilbyder dig en tidlig årsopgørelse, og denne er altså klar i morgen den 8. februar.

Præcis hvornår på dagen, er endnu ikke meldt ud, men Skatteguiden har sendt en mail ud til deres kunder, hvor de skriver følgende:

"Vi har nu en officiel dato for, hvornår du kan se din Tidlig Årsopgørelse. Det bliver den 8. februar 2023." lyder det i beskeden fra Skatteguidens CEO, Nikolai Høgskilde.

Skatteguiden har tilbudt deres brugere at se en tidlig årsopgørelse de foregående år, og her på redaktionen har vi tidligere bekræftet, at tallene mere eller mindre er helt korrekte.

Naturligvis kan der være nogle mangler, men det afhænger naturligvis af dine fradrag. Hvis du endnu ikke har tilføjet de fradrag, du er berettiget til, vil Skatteguiden naturligvis ikke kunne give dig et præcist tal. Dog kan Skattaguiden vise dig en tidlig årsopgørelse i forhold til de tal, som Skat har adgang til.

Læs også

Utrygheden spreder sig efter TV2-bombe

 

 

Dagens Gossip