Smitteudbrud med ‘særlig variant’: Opfordrer alle til at blive testet

Foto: Google Maps

Styrelsen for Patientsikkerhed opfordrer alle der er eller har været i området til at lade sig teste, da et større smitteudbrud har fundet sted med en ‘særlig variant’ af covid-19.

I øjeblikket nævner Styrelsen for Patientsikkerhed ikke, hvilke særlig variant af covid-19, der er tale om, men de opfordrer alle på Bornholm og alle gæstende til at blive testet.

Læs også

Mette Frederiksen med opsigtsvækkende udmelding

Der er nemlig konstateret et større smitteudbrud, hvor 20 personer er testet positive med en særlig variant af covid-19. Styrelsen for Patientsikkerhed skriver på Twitter, at smitten nu er inddæmmet, men de opfordrer alligevel alle der har været på Bornholm i løbet af pinsen til at lade sig teste.

“Der er konstateret et smitteudbrud på Bornholm med en særlig variant af covid-19. Ca. 20 personer er testet positive, men smitten er nu inddæmmet.” lyder det fra Styrelsen for Patientiskkerhed, der fortsætter:

“Af forsigtighedsprincip opfordrer vi alligevel alle, der bor på Bornholm eller har været på øen omkring pinsen, til at lade sig teste.” lyder det fra styrelsen.

Du kan se hele beskeden fra Twitter her:

Opfordrer fortsat til at blive testet efter fodboldkamp

Forleden var Styrelsen for Patientsikkerhed også ude at opfordrer danskerne til at lade sig teste i forbindelse med fejringen af Brøndbys mesterskab i fodbold. Der var nemlig smittede med ved denne begivenhed, og det har indtil videre resulteret i 75 smittede.

Du kan læse mere om det her:

 

Læs også

Alexandra troede hun var gravid med tvillinger - begynder at græde, da lægerne viser ultralydbilledet

 

 

Dagens Gossip