Sønderknust Jim Lyngvild deler trist nyt

08/09/2023 14:59

Emil Martesen

Indland
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Jim Lyngvild deler trist nyt.

Mest læste i dag

“Øv øv øv…”.

Sådan starter Jim Lyngvild sit opslag på Facebook, hvor han deler den triste nyhed om, at han nu må trække i håndbremsen med hensyn til købet af Harridslevgaard Slot i Bogense.

Tidligere på sommeren købte den evigt populære arkitekt og vikinge-entusiast det gamle slot sammen med Trine Jepsen.

På Facebook har han delt en video, hvori han forklarer, hvorfor drømmen om slottet alligevel ikke gik i opfyldelse.

“Vi må trække i håndtaget omkring købet af Harridslevgaard slot. Jeg vil ikke gå i detaljer, men mit hjerte er knust. Det er en kæmpe drøm der er brast, både personligt men også for både slottet og Nordfyns kommune”, skriver han i sit opslag.

Det er ikke længe siden, at parret blev konfronteret med en yderst ubehagelig overraskelse på slottet, da det viste sig, at der var utætheder i slottets riddersal, hvilket tillod regn at trænge ind gennem taget. 

På daværende tidspunkt var Jim Lyngvild ikke synderligt bekymret for, at det ville forpurre købet af slottet, men nu forholder det sig altså en kende anderledes.

I videoen, som kan ses i bunden af artiklen, forklarer Jim Lyngvild, at uforventede og kedelige ting omkring slottet havde set dagens lys i 11. time.

Forholdene har været slemme nok til at parret i samarbejde med deres advokat har trukket i den håndbremse, de havde til rådighed, såfremt noget ikke var, som de ville have det.