Søren Kenner pludselig død

Søren Kenner er død. Foto: Shutterstock

På Søren Kenners Facebook-profil, der er offentlig tilgængelig, har familien slået et opslag op, der fortæller at Søren Kenner pludselig er død.

Søren Kenner er herhjemme bedst kendt som en af hjernerne bag Liberal Alliances helt store succesperiode. De tidligere Liberal Alliance-medlemmer Anders Samuelsen og Simon Emil Ammitzbøl har også begge kommenteret på opslaget:

"En vidunderlig ven, det hjerteligste menneske, det klogeste hoved, det største hjerte, hjælpsom ud over alle grænser. Min familie og jeg selv personligt står i uendelig gæld til Søren. Og LA var aldrig blevet til noget uden hans helt afgørende indsats og skarpe pen. Sikke nogle annoncer, sikke nogle idéer, sikke nogle kampagner," skriver Anders Samuelsen.

Ifølge opslaget døde Søren Kenner pludseligt og helt uventet. Hvad årsagen er, er ikke oplyst.

Mange politikere er inde på tråden og vise deres respekt for den tidligere reklamemand og forfatter. Søren Kenner skrev sammen med Imran Rashid den anmelderroste bog 'Offline', der skulle få os til at lægge telefonen noget mere. 

Før politik og skriveriet var Søren Kenner ejer af flere marketingsbureauer. I 1999 solgte han Medialog til Interpublic. Senere var han involveret i Hello Group.

Du kan læse familiens opslag her.

Læs også

Skoleleder lægger sig på jorden, da dreng med autisme får et anfald

 

 

 

 

 

Dagens Gossip