Søren Pape indkalder til pressemøde

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Den konservative partiformand indkalder mandag til et ekstraordinært pressemøde.

Der har længe været snak om de Konservatives formand, Søren Pape Poulsen. Vil han være en borgerlig statsministerkandidat eller ej?

Det har ikke været til at få svar på, men nu kan der måske være et svar på vej. For et i opslag på Facebook, der skriver Søren Pape mandag morgen, at han i dag indkalder til pressemøde.

Læs også

DMI udsender ny kategori 2-varsel

- Jeg har noget, som jeg gerne vil fortælle til hele Danmark. Det gør jeg i dag på et pressemøde kl. 10.30, skriver han.

Det forventes derfor af mange, at Pape på det kommende pressemøde vil fortælle, om han kommer til at være statsministerkandidat eller ej.

Det har han tidligere lovet ville ske inden et valg, som af flere forventes at blive udskrevet meget snart - måske endda allerede i morgen på Socialdemokratiets sommergruppemøde. 

- Mit parti har været på en udviklende rejse de seneste år. Det samme har jeg. Og nogle vil nok gætte på, hvad det er, pressemødet handler om.  Men jeg vil holde spændingen lidt endnu. Jeg vil dog allerede nu gerne sige: Jeg har ambitioner for Danmark. Vi har et vidunderligt land, som kan blive endnu bedre, skriver Pape.

Foto:  Facebook

Pressemødet finder sted på Christiansborg, hvor flere politikere så småt er begyndt at have deres gang igen efter sommerferie.

Tirsdag til torsdag holder De Konservative sommergruppemøde, og det er planlagt, at Pape i den forbindelse holder pressemøde onsdag. Så der er altså tale om et ekstra pressemøde fra Pape i dag, mandag.

Læs også

Vild video: Se fly lander LIGE over hovedet på mennesker

 

Dagens Gossip