Sofie Linde med afsløring om X-Factor

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Sofie Linde lever ikke af X-Factor

Sofie Linde er for alvor blevet et kendt ansigt gennem jobbet som vært på X-Factor, men det er faktisk ikke kun værtsskabets, som hun bruger tiden på og lever af.

Det fortæller hun om i et interview med Eurowoman.

Sofie Lindes primære indtægt kommer nemlig via Instagram, hvor hun på nuværende tidspunkt har over 660.000 følgere, hvilket er en del mere end langt de fleste influencers i Danmark kan præstere.

Læs også

Lisbeth lavede en selvtest i hals og næse: Fik to vidt forskellige svar

På profilen kan man se alt fra polerede outfit-billeder og filterløse videoer fra et liv som småbørnsmor til to.

Desuden findes profilen 'lindes_hus', hvor 175.000 følger med i renovering af boligen samt sommerhuset på Langeland.

Her er der af og til også sponsorerede opslag, og det er altså disse opslag, som er den primære indtægtskilde. 

“For mig er det en kæmpe frihed, at jeg kan leve af min Insta-profil. Det betyder, at jeg ikke er afhængig af en chef eller en tv-kanal. Jeg er ikke nødt til at gøre noget, fordi jeg er fastansat. Det er den vigtigste magt for mig. Hvis de pludselig synes, at jeg er for grim eller for dum, så har jeg mit eget sted,”siger hun til Eurowoman og tilføjer:

“Og så gør jeg mig umage med, hvem jeg samarbejder med. Jeg vil ikke underminere min troværdighed. Det skal give mening, og der skal være en god stemning. Jeg har en regel om, at jeg ikke må tænke mere end 30 sekunder over noget, jeg poster. Der skal være en enkelhed og spontanitet i det.”

Siden 2016 har hun været vært på X-Factor – kun afbrudt af en barsel i 2021, hvor tidligere vært Lise Rønne tog over for en enkelt sæson.

I interviewet med Eurowoman fortæller Sofie Linde desuden, at hun altid overvejer, om den netop overståede 'X-Factor'-sæson skal være hendes sidste, men at der kun går et par måneder, før hun savner kollegaerne og hele produktionen.

Foto: Instagram

 

Foto: Instagram

 

Læs også

DR-vært i stor sorg

 

 

Dagens Gossip