Sofie Linde vender tilbage til populært TV 2-program: Men en ting er helt anderledes

13/11/2023 12:03

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Den elskede TV-vært vender nu tilbage til et velkendt tv-program, men en ting er dog ikke, som det plejer at være.

Mest læste i dag

Sofie Linde er blandt danskerne især kendt for sin charmerende og morsomme væremåde, hvor hun blandt andet de seneste år har ledet det populære tv-program "X Factor". 

Efter to somre med spændende renoveringsprojekter på det over 100 år gamle Vennely på Langeland, er Sofie Linde og familien klar til at byde seerne indenfor igen. Dog kommer denne omgang med en anderledes og festlig vinkel.

Det skriver BILLED-BLADET

Trods den sparsomme information, TV 2 har afsløret, kan seerne forvente at opleve familien Linde sprede julestemning i deres elskede sommerhus, Vennely, på trods af byggerod og renovering.

De nye afsnit, der har fået titlen "Linde på Langeland – i julehumør," er en juleedition af det populære tv-program. 

Sofie Linde, Joakim Ingversen og deres døtre Trine og Søs har en dyb kærlighed til julen, og i de kommende tre afsnit af "Linde på Langeland – i julehumør" kan seerne se, hvordan de omfavner julemagien og skaber en festlig atmosfære midt i byggeprojektet.

TV 2 Play vil have premieren på juleprogrammet den 29. november, og det kan derefter ses på TV 2 den 6. december. 

Fans af det charmerende program kan se frem til en anderledes, men hjertevarm vinkel, når Familien Linde kombinerer sommerhusets renovering med julens glæder.

Udover programmet “Linde på Langeland” er hun lige nu aktuel i seerhittet “Stormester - Vindernes vinder”, hvor hun dyster side om side med de tidligere vindere om at blive, som titlen beskriver det, vindernes vinder. 

Programmet kan ses på TV 2 og kan ellers streames på tjenesten TV 2 Play.