Sofie Lindes sommerhus skaber kø på vejene: Nu har hun sat skilt op

11/04/2023 13:14

Henrik R

Indland
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Sofie Linde og Joakim Ingversen har været nødsaget til at sætte et skilt op ved deres ejendom.

Mest læste i dag

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at Sofie Linde er en af de største tv-værter i Danmark og samtidig en yderst populære skikkelse. Det er få, der ville kunne købe et sommerhus på Langeland og så skabe et populært tv-program ud af det, men det er altså lykkedes for Sofie Linde og hendes mand Joakim Ingversen, men faktisk har det været en 'alt for stor succes'.

Sommerhuset på Langeland har nemlig tiltrukket enorm opmærksomhed, hvilket har resulteret i, at der af og til er kø på de små veje tæt på sommerhuset. Ikke nok med det, så har folk desværre også haft for vane at komme lidt for tæt på, og det har været uønsket af Linde-Ingversen-familien.

Ifølge TV2 vil turister der ønsker at se Sofie Lindes hus, nemlig blive mødt med et skilt på ejendommen, hvor de bliver takket for deres interesse, men at de skal være opmærksomme på, at det er privat ejendom.

"Vi sætter pris på interessen, men dette er PRIVAT EJENDOM," står der på skiltet ved boligen, som Sofie Linde og Joakim Ingversen ejer.

Borgmesteren på Langeland, Tonni Hansen, ærgrer sig over, at ægteparret ikke har fået den fornødne respekt for turisterne i forhold til deres ejendom.