Statsministerens overraskende corona-opfordring

Foto: Shutterstock.com

Mette Frederiksen dukkede meget overraskende op med en opfordring til danskerne hos Danmarks største influencer.

Hvis du har en profil på Facebook eller Instagram, så har du helt sikkert stiftet bekendtskab med Anders Hemmingsen.

På Instagram har ‘influenceren’ nemlig mere end 1.000.000 følgere, der dagligt følger med, når Anders Hemmingsen deler sjove billeder og videoer fra Danmark.

Læs også

Uhyggelig ulykke: 43-årig mand kæmper for livet

I lørdags dukkede er dog en video op på profilen, som ikke var morsom. I stedet var den højst overraskende, da det var en privatvideo med Danmarks statsminister, Mette Frederiksen, som havde et budskab til Anders Hemmingsens unge følgere.

"Hej Anders' følgere"

Årsagen var naturligvis, at coronavirussen fortsat spreder sig i Danmark, og i øjeblikket er rigtig mange unge med til at sprede den.

I videoen på lidt over et minut lægger Mette Frederiksen således ud:

“Hej alle Anders’ følgere. Jeg har brug for din hjælp, og jeg har brug for jeres hjælp, for smitten med covid-19 stiger igen i Danmark. Det er alvorligt,” lyder det fra Mette Frederiksen, der fortsætter:

 

“Jeg ved godt det er træls og irriterende, og måske er du lige startet på en ny uddannelse, og gerne vil ud samme nemd dine nye gode venner. Men det er bare svært med et livligt natteliv og en global pandemi.” fortæller Statsministeren.

Derudover kommer Mette Frederiksen med en anden opfordring, og det er, at de unge går ind og henter appen smitteopsporing, så det lettere blive muligt at finde ud af, hvem der har været i nærkontakt med en person, der var smittet med covid-19.

Videoen af Mette Frederiksen er blevet set flere hundredetusinde gange, og dermed kan man vist godt tale om, at det har været en succes.

Læs også

Tog en slurk øl: Nu er mor til to små børn død

 

 

Dagens Gossip