Stig Rossen taget med bukserne nede: Anede intet om sex-afsløring

05/10/2023 09:20

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Det var en noget overrasket Stig Rossen, der fandt ud af, at han var en del af sangerinden Zindy Laursens biografi “Frihed”.

Mest læste i dag

Musicalstjernen Stig Rossen blev overrasket, da han opdagede, at han var nævnt som en af Zindy Laursens tidligere partnere i hendes bog 'Frihed'. 

På vej til gallapremieren på "Jersey Boys" i Tivolis Koncertsal blev Stig Rossen fanget af SE og HØR, der spurgte ind til, hvordan han havde det med at være nævnt i bogen.

“Det vidste jeg faktisk ikke. Eller, jeg vidste godt, vi havde været sammen, men ikke at hun havde skrevet om det”, siger han.

Stig Rossen afslørede i samme ombæring, at de to havde haft en kort flirt, og at Zindy engang besøgte ham i London. 

Til spørgsmålet om, hvorvidt han var okay med, at hun havde inkluderet ham i bogen uden at spørge først, svarede Rossen med takt og humor: 

“Hvis nu hun havde skrevet, at jeg havde begået noget kriminelt, så ville jeg nu nok gerne være blevet spurgt inden, men at vi har været sammen, det har jeg ikke noget imod. Hvis hun havde spurgt mig, så havde jeg også sagt: ‘Selvfølgelig skal du da have det med’.”

I bogen går Zindy Laursen ikke i dybden med hendes tid med Rossen, men hun beskriver dem som gode venner fra branchen, der også har været sammen et par gange. 

På den røde løber ved gallapremieren bekræftede Stig Rossen over for SE & HØR, at de stadig er gode venner den dag i dag.

Zindy Laursens bog 'Frihed' har givet indsigt i hendes forhold til en række kendismænd, herunder René Dif, Jesper "Jokeren" Dahl og Lars Kaalund.