Stoppede efter 22 år på DR: Nu vender velkendt ansigt tilbage på skærmen

Skrevet af Kamille Isaksen

26/10/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Når "DR's store juleshow" ruller over skærmen bliver det med et velkendt ansigt som vært.

Mest læste i dag

Efter at have sagt farvel til sit faste job som vært på DR for fem år siden, er Tine Gøtzsche klar til at indtage skærmen igen - i det mindste for en kort bemærkning. 

Efter 22 år som et velkendt ansigt på DR tog Tine Gøtzsche springet og forlod kanalen for at forfølge en karriere som selvstændig. I mellemtiden har hun dog gjort lejlighedsvise tv-optrædener.

En af disse optrædener var i sommer, da hun kunne ses som vært i TV 2's nye program "Forræder." Nu vender den 56-årige journalist tilbage til sin gamle arbejdsplads, DR, i det mindste midlertidigt.

DR har offentliggjort i en pressemeddelelse, at Tine Gøtzsche sammen med Rasmus Botoft skal være vært for årets udgave af "DR's store juleshow."

Tine Gøtzsche udtaler begejstret: "Det er, som om julen falder ekstra tidligt i år. Jeg glæder mig helt vildt til igen at stå på scenen med det ærefrygtindgydende symfoniorkester, oven i købet sammen med Rasmus Botoft. Jeg behøver ikke flere gaver i år."

Dette markerer ikke første gang, Tine Gøtzsche står i spidsen for dette festlige juleshow. Hun var også vært for showet tilbage i 2019, hvor hun delte scenen med Joakim Ingversen.

I år vil DR Symfoniorkestret levere den smukke julemusik, og de vil blive ledsaget af en række talentfulde kunstnere, herunder Dopha, Fallulah, Emma Sehested Høeg og Jacob Aksglæde.

"DR's store juleshow" vil blive sendt på DR1 lørdag den 16. december kl. 20.30, og forventningerne om en magisk juleaften er allerede i fuld gang.