Stor ændring i alle Lidls butikker

Foto: Shutterstock.com

Lidl er godt i gang med en stor ændring i alle deres butikker i Danmark.

Tilbage i maj måned begyndte Lidl at implementere elektroniske prisskilte i alle kædens 138 butikker i Danmark.

Det er som du nok kan gætte dig til en stor proces, da Lidl har rigtig mange varer i sit sortiment.

Læs også

Circle K med stort nyt: Her kan du nu købe cannabis sammen med din franske hotdog

Lidl har dog haft kridtet skoene, for kæden er allerede nu mere end halvvejs, og forventer at være helt færdige i starten af 2023.

 ”Vi har glædet os meget til at få de elektroniske prisskilte op i vores butikker, og de er blevet taget fantastisk godt imod - både blandt vores medarbejdere og kunder. Når alle butikker har fået implementeret de nye prisskilte, kalkulerer vi timemæssigt med en besparelse på cirka syv timer pr. butik om ugen, som normalt bliver brugt på at udskifte papirprisskilte. Det er virkelig mange timer, når man kigger på tværs af vores 138 butikker,” fortæller Zita Szlavikovics, der er salgsdirektør for Lidl i Danmark.

Formålet med de elektroniske prisskilte er foruden at spare tid for Lidls ansatte også at give butikken et mere moderne udtryk.

Desuden skal det gøre det nemmere for kunderne at se de rigtige priser, produkt-navne, tilbud og særlige rabatter for Lidl-Plus kunder.

Hos Lidl på Roskildevej i Rødovre var man de første, som fik de elektroniske prisskilte.

Her kan butikschef Mette Mikla fortælle om mange positive tilbagemeldinger fra kunderne.

 ”Det er simpelthen et fantastisk produkt, og jeg har kun modtaget positive tilbagemeldinger på skiltene, særligt på deres størrelse, der er større end mange andre steder. I dagligdagen sparer de nye skilte os en del tid samtidig med, at det skaber mere ensartethed i butikken og giver en bedre visning af priserne til kunderne. Jeg er stor fan,” fortæller Mette Mikla, der er butikschef i Lidl i Rødovre. 

Læs også

Sara Bro overlader intet til fantasien: Vinterbader uden en trevl på kroppen

 

Dagens Gossip