Stor dansk virksomhed forbyder shorts i arbejdstiden: 'Det er en arbejdsplads, ikke en campingplads'

Foto: Shutterstock

Selvom sommeren er på vej, er det langt fra alle steder, hvor man kan iføre sig korte bukser på arbejde.

I disse uger nyder danskerne godt at masser af sol og høje temperaturer, hvilket uden tvivl har fået mange til at trække shorts og sommekjole ud af skabet.

Men er man ansat på Jyllands-Posten, kan man godt lade de korte benklæder blive hjemme.

Denne besked har de ansatte netop fået af avisens ansvarshavende chefredaktør, Jacob Nybroe, i en intern e-mail, som Radio24syv er kommet i besiddelse af.

Læs også

Politiet stopper 35-årig mand på bus: Da de åbner hans kuffert, gør de livsfarligt fund

- Jeg synes, vi er på en arbejdsplads - ikke på en campingplads', skriver chefredaktøren blandt andet til avisens ansatte, der har fået besked på at klæde sig mere tildækket henover sommeren.

- Jeg vil bede om almindelig, semi-konservatisme i garderobevalget. Det betyder lange benklæder for mænd (og også for kvinder). Kvinder kan derudover vælge knælange kjoler, men ikke miniskørter og hotpants, står der i e-mailen til alle medarbejdere på avisen.

Jacob Nybroe indrømmer i mailen, at påbuddet mod korte bukser er en ‘delikat sag’, og at kravet formentlig ikke vil blive modtaget lige godt blandt alle medarbejdere.

Læs også

Efter Morten Jensens død: Familien har nu én bøn til offentligheden

Derfor fastslår han, at det er en ledelsesbeslutning. 

- Jeg er sikker på, at vandene skilles på dette. Derfor er det en hjørnekontor-indskærpelse', slutter Jacob Nybroe i e-mailen.

Overfor BT uddyber Jacob Nybroe, at modtagelsen af det nye påklædningskrav bestemt ikke har været lige positiv blandt alle medarbejdere på avisen.

- Den (modtagelsen, red.) har været helt som forventet. Der er folk, der henviser til menneskerettighederne, og der er folk, der er begejstrede, forklarer Jacob Nybroe.

Herunder kan du se den interne mail:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip