Stor nyhed: Nu kan du betale benzin på denne måde

Foto: Martin Frøland/Ritzau Scanpix

Som det blot 2. land i verden, bliver det nu muligt at betale sin benzin på en ny måde.

I dag åbner en Danmarksnyhed og næsten også en verdensnyhed, hvis det altså ikke var fordi den svenske del af Circle K kom os danskere i forkøbet:

Når Circle Ks danske kunder parkerer ved en stander for at tanke benzin, behøver de ikke længere fiske plastikkortet op af lommen. Som de eneste brændstofkunder i landet, kan de i stedet nøjes med at betale via bilens nummerplade.

Læs også

Vildt: Så mange penge skal du bruge i dag for at få samme ting som sidste år

”Det skal være så nemt som muligt at være kunde i Circle K. Med ’Easy fuel’ er det blevet lidt nemmere og løsningen er åben for alle. Kunderne skal blot registrere sig i app’en, så er det fremover bare at stige ud af bilen og med det samme begynde at tanke. Du behøver hverken kort eller kontanter. Systemet aflæser nummerpladen på din bil og låser den stander op, som du parkerer ved,” siger Sisse Follmann, ansvarlig for Circle Ks udrulning af ’Easy fuel’ i Danmark.

Circle K er først med nummerpladebetaling, når du tanker

Løsningen med at matche en nummerplade med et betalingskort og en ydelse vil være kendt af mange danskere, der fx tager over Storebælt eller Øresundsbroen:

”Vi er stolte over, at vores kunder fremover kan betale via bilens nummerplade, når de tanker hos Circle K . Alt kan foregå 100% automatisk, så længe app’en er installeret og telefonen er med i bilen eller lommen. Det gør livet lidt lettere for vores kunder – og Circle K er først i verden med løsningen. Mere end halvdelen af vores stationer er allerede tilsluttet ”Easy fueld” og i slutningen af januar forventer vi, at alle er på,” slutter Sisse Follmann.

Læs også

Tilbagekalder mad solgt i Kvickly og Fakta

 

 

Dagens Gossip