Supermarked råber op: Er dette nødvendigt?

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

SuperBrugsen i Vig har råbt op på de sociale medier, da de ikke mener, at danskerne overholder reglerne for, hvordan man skal handle ind i disse tider.

Det tog noget tid, men heldigvis er langt de fleste danskere ved at være klar over alvoren af coronavirussen, og dermed begynder de fleste også at lytte til opfordringerne fra myndighederne.

Desværre så er der fortsat nogle, der kunne trænge til at forstå budskabet, og det gælder særligt. når der skal handles ind.

Læs også

Fødevarestyrelsen advarer: Pas på corona, når du laver mad

De ansatte i supermarkederne har nemlig ikke fri. Det har de ikke, fordi vi danskere skal have mulighed for at få fødevarer, så vi ikke sulter.

Dermed risikerer de ansatte hver dag at blive smittet, blot fordi de passer deres arbejde, og fordi nogle danskere ikke tænker sig op.

Hel familie på fire handler sammen

Senest er det SuperBrugsen i Vig, der har råbt op på de sociale medier, da de fortsat ser familier, der tager ud og handler sammen. 

“Kære kunder. Vi oplever stadig rigtig mange der kommer og handler sammen, enten som par, eller med hele familien. NU ER DET ALTSÅ PÅ TIDE VI TAGER LIDT ANSVAR, OG VISER OMTANKE. Vi ser helst kun 1 person pr. husstand handle. Lad nu enten konen eller manden blive hjemme, rigtig mange har deres børn med ned og handle, er dette nødvendigt?” lyder det i opslaget, der fortsætter:

“I disse dage er kasse personalet MEGET UDSAT, det er ikke meget respekt man viser dem eller andre, ved at komme en hel familie ind på 4 personer. Hold afstand til hinanden i køen.” skriver Superbrugsen Vig.

De afslutter opslaget med at fortælle, at de har fået opsat tre håndspritautomater, som kunderne meget gerne må benytte sig af.

Foruden risikoen for at smitte de ansatte i butikken, så er der også større risiko for at bære smittekæden videre til andre danskere, hvis man handler ind i flok.

Læs også

Eksperter afslører: Der er nye symptomer på coronavirus

 

 

Dagens Gossip