Sussi Nielsen åbner op om livet under Leos sygdom med helt nye detaljer

Skrevet af Emil Martesen

10 uger siden

|

18/03/2024
Foto: Dam/Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Sussi Nielsen åbner op om livet under Leos sygdom.

Dagens topnyheder

Den danske kultur- og underholdningsbranche måtte tidligere på året vinke farvel til Leo Nielsen, der sammen med konen Sussi Nielsen udgjorde dansktop-duoen ‘Sussi og Leo’.

Leo sov nemlig ind den 18. februar 2023 efter længere tids sygdom.

Men nu åbner en hudløst ærlig Sussi Nielsen op om hvordan sygdommen ændrede dynamikken fundamentalt i deres mangeårige forhold.

Den evigt populære Sussi Nielsen, der kendt for sit livlige og åbne sind, måtte navigere i en ny virkelighed, hvor intimiteten mellem hende og Leo blev sat på en hård prøve:

"Jeg blev mere en mor for ham, end jeg var hans kone", fortæller hun i tv-programmet 'Seniorsex,' der har til formål at bryde tabuer og oplyse omkring sex.

Og for hende var ændringen en kilde til frustration. Parret, der havde delt et passioneret og aktivt sexliv, måtte erkende, at fysiske lidelser og sygdom kunne tage magten fra selv de stærkeste bånd:

"Jeg havde egentlig ikke forestillet mig, at mit sexliv skulle stoppe allerede som 65-årig. Det, synes jeg, var for tidligt", fortæller Sussi og fortsætter:

"De sidste 2-2,5 år af hans liv var sex godt nok noget, der skete meget sjældent. Så til sidst sagde jeg: "Kan du ikke hjælpe mig? Fordi jeg er ikke færdig med det der?"

Det ønskede Leo ifølge Sussi ikke, og hun blev derfor frustreret og endte med at være ham utro.

Og i takt med at Leos helbred forværredes, og mulighederne for fysisk intimitet blev færre, opstod der en ny virkelighed for Sussi. Hun oplevede en indre kamp mellem loyalitet og længsel; en kamp, der i sidste ende førte til et sidespring.

Det skriver TV 2.

Hun lagde ikke skjul på, at det var godt nok, men hun oplevede også dårlig samvittighed.

Og selv efter Leos død stod Sussi overfor spørgsmålet om, hvad fremtiden skulle bringe.

Med et liv, der stadig bød på muligheder for kærlighed og passion, begyndte hun at navigere i en ny tilværelse, hvor hendes behov for intimitet kunne udforskes på nye måder. I dag finder Sussi sig selv på en ny rejse, forelsket igen, men denne gang med en vis forsigtighed over, hvordan et nyt forhold vil blive modtaget af omverdenen.