Sygeplejerske afslører chokerende hemmelighed, hun aldrig fortalte den kvinde, som hun tog sig af

Privatfoto

Sygeplejersken afslørede en chokerende hemmelighed.

59-årige Phyllis Whitsell blev adopteret, da hun var fire år gammel. Hun fik at vide, at hendes biologiske mor var død af tuberkulose, men troede aldrig rigtig på det.

Derfor var hun ifølge Birmingham Mail fast besluttet på, at hun en dag ville forsøge at finde den kvinde, der havde født hende.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

Men det var først, da britiske Phyllis var en voksen kvinde, uddannet sygeplejerske og mor, at hun forfulgte sin livslange plan.

Efter længere tids søgen, lykkedes det endelig for Phyllis at finde frem til sin mor. Men det viste sig desværre, at moderen Bridget var berygtet i nabolaget for sit alkoholmisbrug.

Phyllis tog sig af sin mor, fra hun fandt hende i 1981, til hun døde i 1990. Hun tilføjede hende til den rute, hvor hun besøgte patienter. Men hun fortalte aldrig Bridget, at hun var hendes datter.

"Mit job som sygeplejerske beskyttede mig. Min uniform beskyttede mig. Jeg kunne gemme mig bag den rolle," siger Phyllis Whitsell.

Selvom Phyllis holdt af sin mor, ønskede hun ikke, at hun skulle ‘forstyrre’ hendes egen familie. Men hun kunne heller ikke få sig selv til at vende moderen ryggen.

Nu har Phyllis skrevet bogen ‘Finding Tipperary Mary’, som handler om oplevelserne med sin mor.

Læs også

Nybagt far blev nedstirret på restaurant af mystisk ægtepar: Kort efter lagde de en seddel i hans forrude

 

 

Dagens Gossip