Ti levende killinger dumpet i skraldespand

Foto: Privat

Det var et frygteligt syn, der mødte en hundelufter tirsdag formiddag, da vedkommende gik tur. I en skraldespand lå ti levende kattekillinger.

Det der skulle have været en almindelig og fredelig gåtur med hunden Lady Gaga, blev i stedet for en frygtelig oplevelse for hundens ejer. Det skriver B.T. 

Læs også

Sodavand solgt i hele landet tilbagekaldes: Ikke egnet som drikkevare

Manden opfattede, at hunden blev ved med at snuse og gø, da de gik forbi en tilfældig skraldespand på Langesøvej nordvest for Odense. 

Det fik manden til at stoppe op, og da han åbnede låget på skraldespanden, mødte der ham et skrækkeligt syn.

Nede i skraldespanden lå intet mindre end ti kattekillinger oven på hinanden sammen med en tom flaske, der formentlig har været alkohol i, skriver B.T.

Otte killinger overlevede

Manden kunne se, at det var levende killinger, og derfor kontaktede han vagtcentralen på 1812, der fik sendt mandskab afsted, der tømte skraldespanden. Det viste sig, at en af de ti killinger var død.

“Den døde killing er formentlig kvalt af at ligge under de andre killinger i skraldespanden,« siger Lene Frahm, der er leder af Fyns Internat under Dyrenes Beskyttelse, til B.T.

De resterende ni levende killinger blev efterfølgende kørt til Fyns Internat, hvor en dyrlæge tilså dem. En af killingerne var så hårdt ramt af at ligge i skraldespanden, at den måtte aflives. Det betyder, at otte killinger overlevede den frygtelige handling. 

“Vi kan se, at de otte killinger er knap to uger gamle, så de er nødt til at komme ud til plejefamilier, da de skal have mad hver tredje time og ikke kan spise selv,« forklarer Lene Frahm.

I dag er killingerne blevet kørt ud til hver deres plejefamilier, hvor de skal opholde sig, til de er 12 uger gamle og klar til at komme et fast sted hen.

Det sker ofte

Desværre er dumpede kattekillinger ikke en sjældenhed, siger Lene Frahm. 

“Jeg er simpelthen nødt til at sige, at dumpede killinger er noget, vi ser på daglig basis. Sidste år modtog vi 900 killinger alene på Fyns Internat.”

Selvom sagerne bliver meldt til politiet, så går gerningsmændene oftest fri.

“I langt de fleste tilfælde, så havner killingerne jo i skraldespande eller på rastepladser, hvor der ikke er videoovervågning, og ingen har set noget.”

»Hvad skal politiet gøre? De kan modtage anmeldelsen, men det er meget, meget sjældent de fanger gerningsmanden,” forklarer lederen af Fyns Internat. 

Læs også

Har du en af disse apps: Stjæler din Facebook-kode

 

 

 

Dagens Gossip