Tidligere X-factor dommer åbner op om tragedie: Fandt sin hustru i en blodpøl

Skrevet af Kamille Isaksen

30/11/2023
Shutterstock
Shutterstock
I bogen genfortæller den 55-årige musikproducer det skrækkelige øjeblik, hvor han fandt sin hustru død på terrassen og beskriver de følgende uhyggelige timer.

Dagens topnyheder

Et skæbnesvangert øjeblik ændrede totalt den danske musikproducer Carsten "Soulshock" Schacks tilværelse en fredag aften i februar 2015. 

Her fandt han sin elskede hustru, Charmayne "Maxee" Maxwell, livløs i deres hjem i West Hollywood. 

Denne hjerteskærende hændelse og de kaotiske timer, der fulgte, er nu blevet beskrevet i detaljer af Soulshock i hans nyudgivne biografi, "Soulshock: Succes, sorg og store stjerner".

Det skriver SE & HØR

I bogen genfortæller den 55-årige musikproducer det skrækkelige øjeblik, hvor han fandt sin hustru død på terrassen og beskriver de følgende uhyggelige timer. 

Han mindes, "Maxee kiggede mærkeligt fjernt på mig. Det var hende, men hun var langt væk." Soulshock gjorde alt, hvad han kunne, da han forsøgte at yde førstehjælp, mens han ventede på ambulancen.

Efter ankomsten af ambulancepersonalet følte Soulshock en vis lettelse, men samtidig blev hjemmet invaderet af bevæbnet politi. I panik forsøgte han at forklare og beskytte sin søn, der sov uvidende om situationen, men politiet betragtede Soulshocks hjem som et muligt gerningssted og ham som en potentiel gerningsmand.

Det var først da sheriffen fra West Hollywood ankom, at stemningen ændrede sig. Han beroligede situationen og bekræftede, at der ikke var tale om en forbrydelse, men derimod en forfærdelig og uforståelig ulykke.

Soulshock beskriver den dybt smertefulde oplevelse, da han langsomt fik at vide, at hans elskede hustru var død. Han mindes, "Jeg holdt ikke vejret, jeg lod bare være med at trække det... Jeg var utilpas, men til sidst gjorde jeg det. Jeg sad bare og trak vejret uden at forstå hvordan eller hvorfor."

Den 46-årige Maxees pludselige død blev forklaret som en tragisk ulykke. Mens hun var på vej ud på terrassen med et glas vin og en cigaret, mistede hun fodfæstet og faldt. En skærende skade fra vinglasset førte til det tragiske tab af blod.