Tivoli Friheden advarer: Pas på

Foto: Google Maps

Den aarhusianske forlystelsespark døjer i øjeblikket med svindel, hvorfor de nu advarer kunderne.

- Kære alle. Vi får rigtig mange henvendelser i øjeblikket fra gæster, der får private beskeder på Facebook om, at de har vundet sæsonkort fra profiler, der udgiver sig for at være Tivoli Friheden. 

Sådan indleder Tivoli Friheden i Aarhus et opslag på Facebook, som omhandler svindel.

Læs også

Sidney Lee dummede sig i tv-program: Særlig trøje kostede ham forholdet

Tivoli Friheden skriver yderligere, at man ikke skal deltage i konkurrencerne eller trykke på de links, som der er i beskederne.

Der er nemlig tale om falske konkurrencer og falske profiler.

Siden Tivoli Friheden har meddelt, at der er tale om svindel, har mange henvendt sig til forlystelsesparken. Det fortæller Anne Sofie Juulsgaard Hansen, digital content specialist i Tivoli Friheden, i et skriftligt svar til TV2 Østjylland

- Vi har fået hundredvis af henvendelser mandag på Facebook og over telefon, og det har fortsat tirsdag på telefon, vores Tivoli-mail og Facebook. Så vi har vel efterhånden været i kontakt med omkring 800-900 mennesker, der desværre har troet, at de har vundet sæsonkort til Tivoli Friheden, skriver hun. 

Anne Sofie Juulsgaard Hansen skriver yderligere, at man oplever flere og flere forsøg på svindel. Derudover bliver svindlen mere avanceret og dermed sværere at gennemskue.

- Vi oplever de her falske profiler og konkurrencer hyppigere end før, og svindlerne bag bliver dygtigere og dygtigere til at producere de falske sider og konkurrencer. Generelt virker hele deres setup noget mere avanceret, end vi har set før. Så det bliver selvfølgelig også sværere at gennemskue, at det er svindel, skriver Anne Sofie Juulsgaard Hansen til TV2 Østjylland.

Læs også

Kort efter stor triumf: Nu er der trist nyt for Jonas Vingegaard

 

Dagens Gossip