Tivoli Friheden med stor nyhed: Bliver den første af sin art i Danmark

24/03/2023 13:56

Mathias Nielsen

Indland
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Tivoli Friheden kan i år byde på en helt ny attraktion til parkens gæster.

Mest læste i dag

Der sker igen forandringer i Tivoli Friheden i Aarhus. Sidste år skete der en forfærdelig ulykke i ‘Cobraen’, som derefter kostede en pige livet.

Forlystelsesparken besluttede i kølvandet herpå at fjerne ‘Cobraen’. Skærtorsdag åbner Tivoli Friheden op igen, hvilket vil være sæson nummer 120.

I år vil man foruden de normale forlystelser også have muligheden for at kunne prøve en spritny klatrepark, som kommer til at være ganske unik.

Klatreparken består af 5 klatrebaner og omfatter et areal på 8000 m2, der blandt andet byder på 7 svævebaner, hvor den længste bane er 126 meter lang.

Det vil være den første af sin slags i en klassisk, dansk forlystelsespark.

- Vi glæder os lidt mere end sædvanligt, for midt i maj har vi som den første klassiske forlystelsespark, premiere på en flot ny Klatrepark, hvor gæsterne kommer til at mærke adrenalin-kicket på en ny måde blandt de store gamle egetræers kroner, udtaler Tivoli Frihedens direktør, Henrik Ragborg Olesen, og tilføjer:

- Vi ved, at der er stigende interesse for aktiviteter der styrker samværet om oplevelser, hvor man skal bruge sin krop og sin fysik – og med baner af forskellig sværhedsgrad, og efter indledende grundig instruktion, så vil der være noget for enhver – såvel de forsigtige som de lidt mere vovede.

En klatrebillet koster 300 kroner og giver også adgang til forlystelsesparken på officielle åbningsdage. Med et sæsonkort får man rabat på klatrebilletten.

Med Sæsonkort Platin, Studie og Senior er prisen 99 kroner og med Sæsonkort Deluxe skal man slippe 69 kroner. Klatreparken ventes at være klar til brug den 18. maj.