Tjek din e-boks: Over 300.000 danskere modtager vigtigt brev

Foto: Shutterstock.com

Følg disse trin, hvis du er blandt de 300.000 danskere, der modtager vigtigt brev.

Over 200.000 danskere har i de forgangne uger modtaget et uopfordret brev fra Skattestyrelsen. 

Skattestyrelsen stræber efter, at danskernes skat hele tiden bliver reguleret, så både restskat og overskydende skat undgås, når året har passeret. 

For aktivt at imødekomme den målsætning udsender Skattestyrelsen en ny forskudsopgørelse til de danskere, der allerede tidligt på året har udsigt til at skulle betale eller modtage mere end 5.000 kroner til eller fra Skat. 

Læs også

Godt nyt til disse danskere: Nu gør de det igen ganske gratis

Allerede i år er brevene blevet sendt ud i massevis til danskerne. I løbet af uge 18,19 og 20 er der nemlig udsendt over 200.000 breve til borgerne - og der er flere på vej. 

Sådan skriver Depechen

Tilbuddet om det nye skattekort er frivilligt, men der skal gøres noget aktivt, for at det nye skattekort ikke skal blive en realitet. 

Ønsker man ikke at få reguleret sin forskudsopgørelse, skal man aktivt annullere den på skat.dk. 

Skattestyrelsen gør ikke andet end dette, så hvis du aktivt stopper den nye forskudsopgørelse, inden den træder i kraft, skal du ikke høre mere om dette resten af året.

Så vil du blot modtage eller skylde mere end 5.000 kroner, hvorfor du selv kan bestemme, hvorvidt du vil imødekomme Skattestyrelsen. 

Dette er dog ikke garanteret, at du enten skal modtage eller skylde 5.000 kroner i skat, da vurderingen kun er lavet ud fra de oplysninger, som Skattestyrelsen allerede har kendskab til. 

Læs også

Tilbagekalder kylling solgt i SuperBrugsen, Kvickly m.fl.: Kan gøre dig syg

 

.

Dagens Gossip