Tommy Ahlers deler lykkelig nyhed: “Jeg glæder mig vildt meget”

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Han ved godt, at det kan blive svært, men alligevel glæder han sig.

Tidligere minister og serieiværksætter Tommy Ahlers er godt klar over, at livet med en ny partner og sammenbragte børn kan være udfordrende.

Læs også

DMI udsender kategori 1-varsel over hele landet: Snestormslignende forhold

Alligevel vælger han at springe ud i det. Det afslører han med et billede på Instagram, der meget passende er lagt op i går på Valentinsdag. 

“Den nøgle er til et hus på Holmen, som Le og jeg flytter ind i sammen engang til sommer. Sammen med i alt fire dejlige børn fra 4-13 år. Jeg glæder mig vildt meget og ved godt det med sammenbragte familier kan være svært. Men de fleste ting virker lettere sammen med Le - også det at skulle flytte sammen”, skriver han til billedet, hvor han står sammen med kæresten Le Gammeltoft, der er direktør på mediet Heartbeats.

Foto: Instagram @tommyahlers.

Første gang parret fortalte offentligheden om deres kærlighed var tilbage i november 2020. På daværende tidspunkt havde de været sammen i et år. 

“Kniber mig i armen”

Tommy Ahlers er ikke alene om at dele den gode nyhed. Kærsten Le Gammeltoft har også fortalt det på sin Instagram-profil. Til samme billede, som Tommy Ahlers har brugt, skriver hun: 

“Det her er nøglen til vores nye, fælles hus på Holmen, som vi flytter ind i om nogle måneder. Jeg må nogle gange knibe mig i armen, fordi jeg føler mig så heldig. Jeg glæder mig helt vildt til mit næste kapitel i livet - sammen med Tommy Ahlers og vores i alt fire børn.”

Tommy Ahlers har to børn med en kvinde, som han blev skilt fra i 2012. Le Gammeltoft har ligeledes to børn fra et tidligere forhold. 

Nu glæder parret sig til at nyt kapitel, som huset på Holmen kommer til at danner rammerne om.

“Et kapitel som sammenbragt familie. Jeg er sikker på, at huset bliver fuld af musik, larm, kærlighed, grin og gråd. Lige som det skal være, “slår Le Gammeltoft fast i sit opslag på Instagram.

Læs også

Mette Blomsterberg modtog tragisk nyhed på Facebook

 

 

 

Dagens Gossip