Tre elever stenede svane til døde: Nu er de blevet bortvist fra efterskole

Foto: Shutterstock (arkivfoto)

Ladelund Efterskole har valgt at bortvise tre elever, efter de dræbte en svane med sten ved Gardasøen i Italien.

Tre danske drenge på 16 og 17 år er blevet bortvist fra deres efterskole, efter de stenede en svane ihjel ved Gardasøen i Italien.

Drengene var elever på Ladelund Efterskole ved Vejen, som ser med stor alvor på sagen.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Læs også

Han nærmede sig langsomt en såret svane: Så skete det utrolige

- Vi har fra skolens side afbrudt samarbejdet med de tre elever. De går ikke længere på skolen. Drengene blev i Italien opfordret til at kontakte en advokat, når de kom tilbage til Danmark. Hvad der videre kommer til at ske, er nu en sag mellem drengene og deres forældre, siger forstander på Ladelund Efterskole Steffen Bendix Pedersen til Jydske Vestkysten.

Ladelund Efterskole var en tur i Italien, da de tre drenge ifølge italienske medier besluttede sig for at gå en tur ved søen. Her mødte de en knopsvane, der pustede sig op og hvæsede af drengene.

Drengene kastede sten mod svanen, der søgte skjul i nogle siv ved søbredden. Da drengene blev ved med at kaste sten mod svanen, endte det med at koste den livet.

Læs også

Svanefar skudt til døde med luftgevær af unge

Vidner overværede hændelsen og tilkaldte det italienske militærpoliti, der tog drengene med til afhøring på en politistation. Svanen blev sendt til obduktion på et dyrehospital.

Da den kriminelle lavalder i Italien er 18 år, er drengenes sag sendt videre til den italienske ungdomsdomstol. Straffenrammen for dyremishandling med døden til følge ligger på fire måneder til to år.

Han starter med at følge en skrigende svane, men det han finder, vil chokere dig

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip