Trist nyt for Rema 1000 efter besøg fra Fødevarestyrelsen: Dette vender op og ned på alt

10/10/2023 19:00

Emil Martesen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er ikke meget at skrive hjem om.

Mest læste i dag

Det var ingen festlig dag for Rema 1000 i Holbæk, da de senest blev underkastet et nøje kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen den 3. oktober 2023. 

Den surmulede smiley, som supermarkedet modtog, skyldes alvorlig kritik af deres rengøring.

Det skriver Fødevarestyrelsen.

Rema 1000, som opererer inden for kategorien dagligvare- og discountforretninger, befinder sig på Kalundborgvej 202, 4300 Holbæk.

Smileyikonet med mundvigene vendt nedad blev tildelt på baggrund af manglende opfølgning på tidligere rengøringsproblemer, som ikke var blevet bragt i orden tilfredsstillende.

Som følge af de alvorlige mangler, der blev konstateret under inspektionen, har Fødevarestyrelsen besluttet at udstede et bødeforlæg på 15.000 kroner til supermarkedet.

Og det haltede endda flere steder.

Hyldeforkanterne og inddelerne i mejerikøleren var tydeligt præget af skimmellignende vækst, og undersiden af hylderne bar også spor af denne uønskede skimmel. 

Samtidig blev der konstateret skimmellignende vækst bag væggene og loftet i køleren, hvor pålæg og ost opbevares.

Trods disse alarmerende fund havde virksomheden ingen bemærkninger at fremsætte, hvilket har ført til udstedelsen af det ovennævnte bødeforlæg.

Rema 1000 i Holbæk har nu en betydelig opgave foran sig med at rette op på de rengøringsmæssige udfordringer, som Fødevarestyrelsen har påpeget. 

Der er ingen tvivl om, at de vil gøre, hvad de kan for at forvandle den surmulende, røde smiley til en grøn og glade en af slagsen, når Fødevarestyrelsen igen kommer på besøg.