Trodser stormen på trods af adskillige varsler: Vil gennemføre om det så kræver tunge sandsække

20/10/2023 11:14

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Hvis det kommer til at gå efter planen, vil der blive spillet noget af et Superliga-brag under den hårde storm.

Mest læste i dag

Hvidovre IF og Silkeborg IF står over for en udfordring af de store, da de skal mødes i aftenens Superligakamp på Hvidovre.

Selvom Hovedstadens Beredskab fraråder al færdsel i skove, parker og anlæg på grund af den kraftige storm, vil Hvidovre-borgerne alligevel få chancen for at overvære dette vigtige opgør. Trods udsigterne til stormflod, voldsomme vinde og heftig regn, er der ingen umiddelbar aflysning i sigte.

Hvidovre-sportschef Peter Lassen er fortrøstningsfuld og forklarer: "Det tror jeg. Den eneste grund til aflysning er, hvis Silkeborg ikke kommer over Storebælt. Jeg er i dialog med assistenttræner Peder Knudsen, og han skriver til mig, så snart de er ovre. De er kørt."

Det skriver BT.

Forholdene på græstæppet er udfordrende, da det ligger i direkte vind fra Kalveboderne, og stormen rusker godt. Peter Lassen deler en humoristisk note: "Det var voldsomt – allerede da vi var ude at træne i går. Hvis det bliver tre gange så slemt klokken 19 i aften, så bliver vi nødt til at sætte sandsække på spillerne under 80 kilo. Ellers flyver de over på Friheden Station," siger han med et smil.

Peter Lassen har forgæves forsøgt at kontakte Divisionsforeningen for at få klarhed over kampens status. Foreningen oplyser til B.T. at en trio bestående af deltagerhold, dommer og myndigheder vil afgøre, om det er for farligt at spille.

Indtil videre er der dog ingen tegn på en aflysning, og Storebæltsbroen er stadig åben, hvilket indikerer, at kampen vil fortsætte som planlagt.