200.000 kr. for 7 rigtige? Det kan ikke være rigtigt

Nogle gange kan man glæde sig over, at ens syn ikke er helt i top. Hvert fald når man finder ud af, at den gevinst man troede man skulle have, pludselig er langt større.

Det er stort ser hver gang, at der vindes en stor gevinst i Lotto, at ens familiemedlemmer og venner ikke tror på, at man har vundet de syv rigtige. Det var også tilfældet for en 60-årig kvinde, hvis mor i 90’erne pludselig ringede med en særdeles god nyhed.

Hun fortalte nemlig, at de havde syv rigtige i Lotto, men det troede datteren ikke på, da moren ofte havde ringet og sagt det i sjov. Denne gang var det dog den skindbare sandhed, og det tog da også noget tid for datteren at forstå.

”Min mor jeg har spillet sammen igennem mange år. Og det var hendes kupon, der var gevinst på. Så hun ringede lørdag aften og sagde, at nu havde vi altså syv rigtige. Det har hun gjort før, hvor det ikke var rigtigt, så jeg troede først ikke på det,” fortæller kvinden, der gerne vil være anonym.

Da det endelig gik op for hende, at hendes mor altså talte sandt, blev hun overrasket over at høre, at der kun var 200.000 kroner for syv rigtige. Det viste sig dog at være en fejl.

”Og jeg ved heller ikke om, hun havde glemt at tage briller på, for hun sagde, at vi havde vundet 200.000. Og det synes jeg ikke var så meget for syv rigtige. Men det viste sig jo så også at være to millioner kroner. Det er jo helt vildt,” fortæller hun.

Giver det meste af gevinsten væk

Selvom hendes mor i 90’erne nu kan glæde sig over, at hun er millionær, så er der ingen planer om at beholde pengene selv. Hun ved nemlig godt, at hun næppe kan nå at bruge alle pengene selv, og derfor har hun valgt at give gevinsten væk til familien.

Hun skulle dog lige have lidt selvforkælelse, og derfor købte hun et par flotte sko til 1.650 kroner. Noget hun aldrig har gjort før.

”Selvom hun heldigvis stadig er frisk i hovedet, så ved hun også godt, at hun måske ikke når at bruge hele gevinsten selv. Men hun har aldrig haft meget at rutte med, så det betyder alt for hende, at hun nu kan give sine børnebørn en hjælpende hånd. Vi var også ude at købe støvler sammen, og hun købte et par til 1650 kr. Det har hun aldrig nogensinde prøvet før,” fortæller datteren.

Datteren fortæller, at hun har haft svært ved at sove i den seneste uge, efter at de blev informeret om, at de havde vundet den store gevinst. Familien har planer om, at de senere vil på en Spies-ferie, hvor børnebørnene kan komme til at møde maskotterne Lollo og Bernie, som de har talt om lige siden sidst de var af sted.

Stort tillykke til familien.

Læs også

Nye studier: Sodavand forøger sandsynligheden for kræft – Drik light i stedet

 

 

Dagens Gossip