TV 2 advarer deres kunder: Slet den omgående

Kamille Isaksen

8 uger siden

|

29/05/2024
Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
TV 2 udsender advarsel til deres kunder.

Dagens topnyheder

Når det kommer til den danske underholdningsbranche, så er der efterhånden mange streamingtjenester at vælge mellem. En af de helt store aktører er TV 2, som udbyder tjenesten TV 2 Play.

TV 2 Play er efterhånden blevet en streamingtjeneste, som mange danskere anvender grundet deres store udbud af diverse serier, film og dokumentarer.

Streamingmarkedet i Danmark er i konstant udvikling, og derfor er forskellige tjenester også nødt til at følge med for at kunne udbyde det bedste til deres kunder.

For abonnenterne af TV2 Play betyder dette nu en prisstigning.

Fra den 1. juli 2024 vil prisen for TV2 Play-pakker, der inkluderer sport, stige, hvilket har skabt en del opmærksomhed blandt tjenestens brugere.

Og netop brugerne skal nu være ekstra opmærksomme, da TV 2 har netop udsendt en advarsel, som omhandler betaling til tjenesten.

"I øjeblikket sendes der svindelmails ud om manglende betaling af abonnement ved TV 2. I disse mails bliver modtageren bedt om at opdatere sin konto eller sine faktureringsoplysninger", skriver TV 2 i advarslen, som er udsendt via 'Mit digitale selvforsvar'.

TV 2 opfordrer derefter de mange brugere til blot at slette mailen, såfremt de modtager den:

"Undlad at besvare denne mail eller klikke på linket. Mailen skal blot slettes. Vær opmærksom, da disse mails er falske og afsenderen er ikke TV 2."

Generelt set skal man altid være skeptisk, når man modtager en mail fra en stor virksomheder eller en offentlig instans, hvor man bliver bedt om at klikke på et link for at foretage en handling.

Det er en velkendt svindelmetode, som ofte narrer uskyldige borgere i fælden.

Du kan se et eksempel på en svindelmail herunder.

Foto: Mit digitale selvforsvar