TV 2 med nyhed: Kan købes fra på mandag

Foto: Shutterstock.com

Den kan købes fra mandag 11. oktober - overskuddet går til Julemærkefonden, oplyser TV 2.

Selvom der stadigvæk er lidt tid til december, så kan du allerede nu komme en smule i julestemning.

I år hedder årets familiejulekalender fra TV 2 'Kometernes jul', og  lågekalenderen til julekalenderen kan købes fra mandag 11. oktober. Det oplyser TV 2. 

Læs også

Mai Manniche efter “smertefuld nat”: Blev nødt til at sige ja

I 'Kometernes jul' følger seerne de fire børn, Mie, Johannes, Noor og Elias, der deltager i en Astro Camp, som er et naturvidenskabeligt kursus med fokus på astrofysik. Men noget går galt, og Mie og Johannes teleporteres til den fjerne Planet 9, så nu gælder det om at samarbejde for at få dem hjem, skriver TV 2.

Familiejulekalenderen 'Kometernes jul' er startskuddet på det nationale videnskabsår 2022, hvor det er 100 år siden, Niels Bohr modtog Nobelprisen i fysik. Bag de 24 låger gemmer der sig QR-koder, der giver adgang til masser af aktiviteter og ekstra materiale, der skal gøre os alle klogere på universet, lover TV 2.

Julekalenderen kan købes fra mandag 11. oktober - overskuddet går til Julemærkefonden, oplyser TV 2. Foto: TV 2.

Castet i TV 2s familiejulekalender 2021 tæller blandt andre Søs Egelind, Martin Greis-Rosenthal, Molly Egelind, Lotte Andersen og Kurt Ravn.

Støtter Julemærkehjemmene

Lige siden TV 2s første julekalender i 1990 er overskuddet fra salget af årets julekalender gået til Julemærkehjemmene. 

Lågekalenderen, der koster 45 kroner, kan købes i Spar, Bilka, Føtex, Meny, Min Købmand, Bog & Idé, Salling Stormagasin, BR, SuperBrugsen, Kvickly, Dagli’Brugsen, Fakta, Irma og Kontur.

Læs også

Imad afslører i Luksusfælden: Derfor bliver han nødt til at hæve 10.000 kroner kontant om måneden