TV 2-profil melder ud: Her er den nye dommer

11/05/2023 13:08

Emil Martesen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der sat navn på den nye dommer.

Mest læste i dag

Det evigt populære TV 2-program har løftet sløret for en særdeles overraskende nyhed. 

Ask Abildgaards Nybyggerne-eventyr lakker nemlig for alvor mod enden. 

Humlen er, at han desværre er på job, hvorfor han har for travlt til at være med i år. 

Det fremgår af den populære TV 2-profil Christian Degns Instagram

Det kommer i kølvandet på, at de nye optagelser til endnu en sæson er skudt i gang. 

Men selvom det meste er som det plejer , så har det altså set dagens lys, at det i år ikke bliver med Ask Abildgaard i spidsen. 

I stedet er det Önder Yazar, der er tømrer og indehaver af sit eget tømrer og entreprise-firma, som skal styre slagtes gang med Mette Helena. 

Og selvom han er et ukendt blad på skærmen, så er han det bestemt ikke i tømrer-verdenen, hvor han fem år i træk har vundet prisen som årets tømrer. 

Mette Helena har samtidig benyttet lejligheden til at byde velkommen til Önder. Det gør hun ligeledes i opslag på det populære sociale medie Instagram

“Önder har aldrig lavet TV før, og han havde brug for at lære mig at kende, før han sprang ud som den nye dommer. Så vi har brugt tid sammen, og det har været en fornøjelse! I skal virkelig glæde jer til den nye sæson Nybyggerne. Både pga. fire nye skønne modige par - men også fordi Önder bringer noget helt nyt til programmet. Mig (den gamle klassiker) og Christian Degn må I så lige trækkes med en sæson endnu”, skriver Mette Helena til billedet på Instagram.

Det er endnu uvist, hvornår niende sæson af det populære TV 2-program, hvor der bygges, hamres og istandsættes et råt hus, løber over skærmen. 

Men optagelserne med den nye mand ombord løber angiveligt af stablen i øjeblikket.