Tv-vært taler ud om et svært 2021

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Ulla Essendrop mindes ikke 2021 med glæde.

2021 har ikke været et specielt godt år for tv-værten Ulla Essendrop. DR-værten har af flere omgange været omkring hospitalet, hvilket ikke var rart.

I et opslag på Instagram skriver hun, at hun derfor har medvirket i programmet “Klar virkar”.

Læs også

1. januar bliver du ramt af ny afgift

“Mit 2021 udviklede sig uventet. I en periode var jeg alvorligt syg, med to store operationer og dødsangst til følge. Den slags kan være svært at tale om, så det gør jeg, i programmet “Klar Vikar”. Her fortæller jeg om hele forløbet, de sværeste tanker og hvad jeg har lært, som andre måske kan bruge til noget. Må det nye år blive mildt, lyst og nådigt ved os alle sammen. Rigtig godt nytår!”

Foto: Instagram

I programmet fortæller hun blandt andet, hvornår problemerne for første gang opstod.

“Jeg sad i OL-studiet og dækkede dressur og fik i løbet af den dag mere og mere ondt i maven. Jeg havde kraftige mavesmerter. Jeg gennemførte udsendelsen og var færdig ved en femtiden. Men jeg kendte godt den her smerte i maven. For jeg har med en 12-15 måneders mellemrum været indlagt med den igennem flere år. Det er aldrig blevet udredt. Vi har aldrig fundet ud af, hvad det var,” siger hun og fortsætter:

“Jeg er blevet smertedækket, og det er gået i sig selv inden for 24 timer til to døgn. Jeg har været indlagt i et til to døgn, og så er det gået væk. Men det gjorde det ikke. Jeg kom hjem, og det blev værre og værre, og jeg kastede op og havde det virkelig, virkelig skidt.”

Til sidst blev det hele for meget, og en veninde kørte Ulla Essendrop til hospitalet.

Her måtte hun kravle ind, fordi hun havde for mange smerter til at kunne gå. 

Læs også

Far lod sin 3-årige datter vælge sit tøj til skolebilledet: Nu går billedet verden rundt

 

 

Dagens Gossip