TV2 dropper populært program efter 12 år

Foto: Shutterstock

Efter 12 år har de valgt at droppe programmet.

Hvis du er en af de mange danskere, der har været vild med 'Natholdet' i de mange år, hvor det har været sendt, er der netop landet en trist nyhed til dig.

Det ikoniske TV 2-program, der har kørt siden september 2010, hvor det første afsnit blev sendt, er nemlig blevet sat på pause af tv-kanalen.

Læs også

Kørte for Uber for at tjene ekstra penge: Hendes verden ramlede, da hun så, hvem hun samlede op

Fra 2010 til 2021 var det Anders Breinholt, der var vært på det populære program. Efter han valgte at trække sig, er det komiker Hadi Ka-Koush, der er blevet hentet ind som afløser.

Nu står det dog klart, at seerne ikke kommer til at se mere til Hadi Ka-Koush i 'Natholdet' lige foreløbig. Det har programmets redaktør Jes Schrøder bekræftet i en mail til Ekstra Bladet.

"Som det ser ud lige nu, sender vi ikke ’Natholdet’ i dette forår. TV 2 ZULU står foran en større transformation, hvor vi blandt andet arbejder med at brede indholdet ud til flere genrer," lyder det fra ham i mailen til Ekstra Bladet.

Derudover skriver han også, at man har valgt at sætte programmet på pause. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er endegyldigt slut med programmet – i hvert fald ikke endnu.

"Natholdet er derfor sat på pause lige nu, men man ved jo aldrig, hvad fremtiden bringer," skriver Jes Schrøder også i sin mail.

Efter Hadi Ka-Koush har taget over som vært efter Anders Breinholt, har det vist sig at være svært at trække samme seertal som tidligere. Ifølge Ekstra Bladet havde programmet i sin første måned efter premieren et gennemsnit på 20.000 seere.

Dengang forklarede TV 2 dog, at man ikke var bekymret over seertallene. Derimod var de godt tilfredse med de samlede seertal på hhv. flow-tv og streaming, efter Hadi Ka-Koush overtog rolle som vært.

Læs også

VM-helten med vild overraskelse: Derfor var det hans første tur på balkonen, selvom han har vundet VM tre gange i træk

 

 

Dagens Gossip