TV2-par deler kæmpe nyhed: “Det bliver svært og hårdt”

Foto: Shutterstock

Nu fortæller TV2-parret, hvad der kommer til at fylde i deres liv i den kommende tid.

Vinderne af programmet Nybyggerne, der har kørt på TV2, Michael Stig Christensen og Lise Vandborg venter nu barn sammen for tredje gang.

Denne glædelige nyhed har vinderne af TV2-programmet netop delt med deres trofaste følgere på Instagram.

På trods af at de i en længere periode har ønsket at udvide familien igen, så var det ikke just meningen, at det skulle være lige nu.

Grunden til det er, at de seneste år har været en emotionel rutsjebanetur for parret, hvor alt ikke har været lige let.

Michael Christensen fik i 2021 nemlig en ret alvorlig hjernerystelse. Lægerne har ovenpå hjernerystelsen konkluderet, at han har fået en ‘diffus hjerneskade’, som har flere dårlige følger med sig.

Læs også

TV 2-par med stor beslutning: Nu er det slut

Oprindeligt ville parret gerne have ventet til Michael var rask med at udvide familien, men Line forklarer i Instagram-opslaget, hvorfor de ikke venter alligevel: 

“Han bliver ikke bare lige bedre. Hårdt. Men det giver også vores familieforøgelse lidt mere mening: for hvorfor vente, til Michael bliver rask, hvis han alligevel ikke bliver det? Livet er nu”, skriver hun.

På trods af dette glæder hele familien sig til at få et ekstra medlem.

“Det bliver svært og hårdt, men vi har et godt netværk. Og vores børn glæder sig sådan! Det gør vi også: endelig!”, skriver Lise Vandborg også i sit opslag.

Parret, der vandt anden sæson af TV-programmet Nybyggerne tilbage i 2016, bor ikke i det hus, som de vandt dengang.

Huset, som de vandt, var en bolig i Farum, som de renoverede i TV-programmet, og den havde en værdi til 3,4 millioner kroner.

Sidenhen har parret dog flyttet til Nordjylland, da de derved er tættere på familien. Huset de bor i nu, har de selv bygget.

Læs også

Efter næsten 20 år: Nu åbner DR-profil op

 

 

Dagens Gossip