TV2-profil har truffet svær beslutning

Foto: Shutterstock.com

Efter mindre end et år på pinden har TV2-profilen taget beslutningen.

”Det er den sværeste beslutning, jeg nogensinde har taget i mit arbejdsliv."

Sådan lyder det fra Ask Rostrup, der stopper som TV 2 NEWS' chefredaktør.

Læs også

Instagram-følgere lagde mærke til upassende detalje: Nu går kvindes video fra hotelværelset verden rundt

"Jeg må konstatere, at jeg ganske enkelt ikke kan få mit hoved rundt om jobbet. Jeg troede, at det ville blive det bedste nogensinde, men i dag må jeg indse, at jeg simpelthen ikke trives. Jeg har derfor valgt at forlade jobbet i spidsen for en kanal, jeg i dén grad tror på som fremtiden for uafhængig og troværdig tv-nyhedsformidling," siger Ask Rostrup til TV 2. 

Efter trekvart år som chefredaktør forlader Ask Rostrup efter eget ønske stillingen som NEWS-chef. Han forlader dog hverken NEWS eller TV 2, men bliver i stedet vært på TV 2 NEWS’ nyhedsflade og på det politiske magasin ’Besserwisserne’, oplyser TV 2.

"Jeg er virkelig glad for at have min daglige gang og mit virke på TV 2 og NEWS, og jeg har aftalt med Ulla Pors (TV 2s nyhedsdirektør red.), at jeg hen over den næste måned bliver trænet som NEWS-vært. Det er jeg meget taknemmelig over, og jeg glæder mig vildt til at blive en del af værtsholdet på NEWS, siger Ask Rostrup.

Ask Rostrup kom til TV 2 NEWS i april 2021 efter en karriere, hvor han blandt andet har været nyhedschef på Berlingske, chefredaktør på metroXpress, politisk redaktør og leder af DR’s Christiansborg-redaktion samt vært på TV Avisen, ’Langt fra Borgen’ og en række valgprogrammer. Og nu vender han altså tilbage til værtsjobbet på tv.

Læs også

Ung dreng død i afskyelig ishockeyulykke

 

 

Dagens Gossip