TV2 Vejret: Der kan falde sne på torsdag

Foto: Jens Christian Top/Ritzau Scanpix

Der forventes både sne og vindstyrke af orkanstyrke i løbet af denne uge.

Indtil videre har vi oplevet en særdeles mild november, hvor temperaturen har været godt oppe i vejret. Det er ret atypisk for novembervejret, men nu varer det heller ikke meget længere.

Læs også

Dansk virksomhed i kovending: Trækker reklame tilbage

DMI meddeler nemlig, at der kommer et større skifte i løbet af midtugen, som både vil få temperaturen til at dale en hel del, og samtidig melder TV2 Vejret, at det ikke er usandsynligt, at der vil falde sne.

“Torsdag starter mildt med sydvestenvind, men i løbet af dagen slår vinden rundt, og det bliver ikke mere end seks til syv grader i den vestlige del af landet, hvor det også bliver ret blæsende,” fortæller DMIs vagthavende meteorolog, Trine Pedersen til Ekstra Bladet.

Orkanvindstød og sne

Hos meteorologerne på TV2 er de lidt mere pessimistiske. Her mener de både, at der kan komme vindstød af orkanstyrke og snevejr.

TV2 skriver på deres hjemmeside, at sæsonens første sne kan komme på torsdag. Derudover melder de også, at der kan komme en meget kraftig vind, der kan ende med at nå orkanstyrke. Det forventes omkring torsdag middag, hvis det finder sted.

Hvis sneen skulle falde torsdag, forventes det at ske fra klokken 16.00 og frem. Der er dog fortsat en del usikkerhed, da der er tre dage til det forventes.

Læs også

LIGE NU: Corona-restriktioner bliver lempet

 

Dagens Gossip