Tysk turist så fritgående stort kattedyr i Danmark - Jeg kunne se musklerne på den

Flere danskere har set et stort kattedyr rende frit rundt i Danmark, og man mener, at det måske kan være en puma. Nu bakker en tysk turist historien op, da den store 'kat' løb ud foran hendes bil.

I løbet af de seneste måneders tid, er der kommet flere meldinger på danskere, der har set et stort kattelignende dyr, som har vandret frit omkring. Meldingerne er primært kommet i Østjylland og i Vejle-området, hvor mange har været tvivl om, hvorvidt det er en fritgående Puma.

Dagens.dk har i dag modtaget en mail fra en tysk turist ved navn Monika Becker, og hun beretter om, at hun tidligere i maj så et meget stort kattelignede dyr, da hun kørte af motorvej E20 ved Vamdrup i nærheden af Kolding.

Her fortæller hun, at den store ‘kat’ løb ud foran bilen, og hun var nødt til at bremse for ikke at ramme den.

Læs også

Hvad? Er der en puma på fri fod i Danmark!

“Jeg ville lige fortælle, at jeg den 1. maj klokken 4:30 om morgenen ved afkørslen på E20 mod Vamdrup, så en meget stor kat. Jeg havde den lige foran min bil, og jeg måtte bremse hårdt op. Den var cirka 4-5 meter fra mig, og den fortsatte efterfølgende i nordlig retning,” fortæller kvinden til Dagens.dk.

Jeg kunne endda se musklerne på den

Beretningen om det store kattedyr i Kolding-området passer ganske godt med, at der mindre end 10 dage senere blev spottet et stort kattedyr i Vejle. TV2 Østjylland skrev den 12. maj, at en motionsløber så et stort kattedyr løbe rundt på Grundet Tværvej nord for Vejle.

Få dage senere havde en lille dreng set, hvad han beskrev som en ‘stor kat’ på legepladsen ved Finlandsvej.

Den tyske turist har forsøgt at beskrive den store kat for os, og på beskrivelsen lyder det altså som en puma.

“Den havde en kort gulbrun pels. Den var på størrelse med en schæferhund, og så havde den en lang smal hale, der gik helt ned til jorden. Den havde et rundt katteformet hoved, og så løb den som en kat. Jeg kunne endda se musklerne på den,” fortæller Monika til Dagens.dk.

Hun fortæller ydermere, at det i hendes øjne ikke lignede en guldsjakal, og dermed kan der altså fortsat være tale om en puma på fri fod i Danmark.

Læs også

Unge danskere har en rigtig “klam” vane - Gør du det også?

 

 

Dagens Gossip