Tyskland åbner for mange lande: Denne dag kan du handle ved græsen

Tyskland har netop meldt ud, at de åbner op for besøg fra en hel række lande i den nærmeste fremtid. Det betyder også, at du snart kan handle ind ved grænsen.

Om mindre end to uger vil det igen være muligt for danskerne at sætte kursen mod Tyskland, hvor der kan tankes slik, sodavand og øl til billige penge.

I løbet af de seneste tre måneder har Tyskland været et lukket land for danskere, men det kommer til at ændre sig.

Læs også

Politiet advarer: Man skal aldrig - som i aldrig gøre det!

For nyligt meddelte statsminister Mette Frederiksen, at Danmarks grænser igen ville åbne for besøg fra Tyskland, Norge og Island, og nu følger Tyskland trop.

Tyskerne vælger dog at åbne op for mere end Danmark. Ifølge Reuters så har den tyske udenrigsminister Heiko Maas meldt ud, at Tyskland ophæver rejseforbudet for EU-landene, Storbritannien og flere andre lande pr. 15. juni.

Grænsehandel om lidt

Danmark er naturligvis blandt de lande, som Tyskland glædeligt ønsker besøg fra, og det betyder altså, at danskerne fra den 15. juni vil kunne krydse grænsen til Tyskland.

Det vil både være muligt at holde ferie i Tyskland, eftersom at det danske udenrigsministeriet ikke fraråder rejser til Tyskland, og samtidig vil det altså også være muligt at lave storindkøb i grænseforretningerne.

Tyskland er altså villige til at tage et skridt mere end Danmark, hvor Mette Frederiksen og regeringen har valgt en såkaldt ‘kontrolleret’ genåbning, hvor der kun åbnes for besøg fra Tyskland, Norge og Island.

Læs også

Vidste du det? Marie advarer danskerne i sommervarmen

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip