Uffe Ellemanns rækkehus solgt for astronomisk millionbeløb

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Uffe Ellemann-Jensen og Alice Vestergaards hjem i Hellerup er netop blevet solgt i en stor millionhandel.

Den 18 juni 2022 døde tidligere udenrigsminister og formand for Venstre, Uffe Ellemann-Jensen, i en alder af 81 år. Den legendariske politiker boede i de sidste 38 år af sit liv i et rækkehus på vejen Sundvænget i det mondæne Hellerup nord for København. Her boede han sammen med sin kone Alice Vestergaard.

Men nu hvor Uffe er død, så har Alice Vestergaard, som var gift med Uffe i 51 år valgt at sælge huset på grund af alt for meget plads blandt andet. Og solgt er det da også blevet.

Læs også

16.500 danskere har modtaget 'mystisk' brev i E-boks

’Uffe og jeg har boet her i 38 år, og det er fyldt med gode minder for mig. Men jeg må jo erkende, at det er for stort for mig at bo i alene’, fortæller Alice gennem Venstres Pressetjeneste til Ekstra Bladet.

Huset, hun ’elsker’, og huset, som Uffe Ellemann-Jensen betegnede som sit ’idealhus’.

’Nu sælger jeg det til en familie, som jeg er sikker på vil holde lige så meget af det, som vi gjorde. Jeg skal finde en lejlighed, og det er jeg i fuld gang med,’ siger den 85-årige Alice Vestergaard.

Og hvis Alice har planer om at blive i samme område, så er det da slet heller ikke noget problem. Huset er nemlig blevet solgt for et svimlende millionbeløb, skal man tro Ekstra Bladets oplysninger.

Alice bliver siddende i uskiftet bo, og pengene fra salget tilfalder derfor Alice.

Hun ønsker ikke at fortælle, hvem der har købt huset. Prisen vil hun heller ikke tale om. Ekstra Bladet erfarer dog, at huset er blevet solgt for hele 68 millioner kroner.

Læs også

Mor og datter deler samme mand: Når jeg ikke er i humør til det, får han min mor

 

Dagens Gossip