Uhyggelig sandhed har set dagens lys for SuperBrugsen: Her ruller skandalen

03/10/2023 19:00

Emil Martesen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er ikke meget at skrive hjem om.

Mest læste i dag

I en nylig kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen blev SuperBrugsen på Nørre Alle i Hørning udstyret med en "sur smiley" og en bøde på 20.000 kroner som følge af uhygiejniske forhold i butikken. Rapporten, dateret den 20. september, afslørede flere problemer med rengøringen og opbevaringen af fødevarer i supermarkedet.

Det skriver Se og Hør.

"I samtlige kølemontrer i butikken, hvor der blandt andet opbevares sild, færdigpakket laks samt mejeriprodukter såsom ost og pålæg ses der sorte belægninger samt kondensvand på kanten af bunden" står der i kontrolrapporten.

Drikkevarereolerne var heller ikke undtaget fra kritikken, da der blev fundet indtørret væske på hylder og gulvet omkring dem.

Selv i grøntafdelingen var der problemer med rengøringen, hvor der blev opdaget krummer, støv og madrester langs kanten ved kasserne og bagved dem.

SuperBrugsen i Hørning har taget ansvaret for situationen og udtalt, at de tager rapporten alvorligt. De har allerede iværksat foranstaltninger for at rette op på de påpegede problemer og forbedre rengøringen i butikken.

Supermarkedet har forsikret kunderne om, at der vil blive gennemført hyppigere inspektioner og kvalitetskontroller for at sikre, at fødevarerne opbevares og præsenteres korrekt. De er fast besluttet på at genopbygge deres omdømme og sikre, at kunderne kan handle med tillid i butikken.