Ulækker afsløring: Populær bagerkæde meldt til politiet

Foto: Shutterstock.com

Et kontrolbesøg resulterede i en sur smiley og en politianmeldelse.

Fødevarestyrelsen har efter et kontrolbesøg i KonditorBager i Taastrup besluttet at tildele bagerforretningen en sur smiley, ligesom de har politianmeldt forretningen.

Årsagen til dette er, at der endnu engang er blevet konstateret, at der ikke er blevet gjort ordentligt rent. Det sker, til trods for, at selvsamme bagerforretning fik en stor bøde og en sur smiley for det samme problem tidligere i år.

Det skriver TV 2 Lorry.

Læs også

Dame skældte 19-årige Kaja ud for at bruge handikap-toilettet: Det skulle hun ikke have gjort

I rapporten fra Fødevarestyrelsen fremgår det, at de i forbindelse med deres kontrolbesøg i forretning fandt både 'ældre belægninger af indtørret dej i produktionsområdet' og 'mørke belægninger af ældre snavs på gulvet'.

Det er fund af denne karakter, der har resulteret i, at Fødevarestyrelsen har set sig nødsaget til at indgive en politianmeldelse og tildele en sur smiley til bageriet i Taastrup.

Bagermester Jan Jørgensen fra KonditorBager i Taastrup undskylder overfor TV 2 Lorry for den utilstrækkelige og mangelfulde rengøring i bagerforretningen.

"Det er dybt beklageligt og langt under vores standard. Læser man ned i rapporterne kan man se, at det udelukkende er rengøringen, den er gal med. Alle andre områder får vi topkarakterer indenfor," fortæller han til TV 2 Lorry i en skriftlig kommentar.

Desuden sender han skylden videre til det rengøringsselskab, der har været hyret til at klare rengøringen i beslutningen. På baggrund af politianmeldelsen og den sure smiley, har Jan Jørgensen nu besluttet sig for at udskifte dem.

"De bliver nu udskiftet prompte, og så skulle der komme helt styr på den høje standard hos os igen. Vi værdsætter samarbejdet med myndighederne og er fuldstændig i synk med dem om krav til hygiejne og håndtering af fødevarer," siger han.

Bagerkæden, der blev stiftet i 1977, har i dag 50 forretninger, der er spredt over hele landet. Politianmeldelsen og den sure smiley er dog kun gældende for den omtalte forretning i Taastrup.

Læs også

Far hører et bang og ser noget flyve gennem luften: Kort efter gør han tragisk opdagelse