Ulv dukkede op foran børnehavebørn: Måtte afbryde udflugt

Foto: Morten Juhl/Polfoto

En børnehavne fra Struer stødte onsdag på en ulv, da man var på tur. Nu maner personalet til besindighed.

Onsdag formiddag i sidste uge ventede der både børn og pædagoger fra Resen Friskole & Naturbørnehave i Struer noget af en overraskelse, da man var draget på tur.

Udflugten gik til en lille sø bag skole, men pludselig stod de cirka 20 børn samt de voksne ansigt til ansigt med en ulv. Det skriver Stiften.dk.
Mødte med ulven fik hurtigt pædagogerne til at afbryde turen af frygt for børnenes sikkerhed.

- Ulven befandt sig mellem 30-50 meter fra børnene, og de voksne syntes, at det var mærkeligt, at ulven bare blev siddende og observerede dem. Den virkede ikke særligt skræmt, så de afbrød turen, fortæller kasserer Henrik Borg fra Resen Friskole & Naturbørnehave til Stiften.dk.

Læs også

21-årig kvinde ventede på toget i Ringsted: Pludselig opdagede hun noget på skinnerne og handlede resolut

Efterfølgende valgt Henrik Borg samme aften at afsøge området sammen med tre fædre og en schweizerlignende-hund. Man så dog hverken ulven eller dens spor.

Bestyrelsen har efter episoden skrevet ud til forældrene om mødet med dyret, men frygter ikke for børnenes sikkerhed i institutionen, da legepladsen på Resen Friskole & Naturbørnehave er hegnet ind. 

Bestyrelsen har heller ikke planer om at ændre på sin praksis med hensyn til ture ud af huset med børnene.

Læs også

Stiv dolk og frækt tilbud: Sjællandsk mand krænket under sauna-besøg

På trods af at det ikke lykkes Henrik Borg at finde frem til ulven, så viste den sig imidlertidig to dage efter, fredag formiddag 4. maj. Her blev en ulv observeret på markerne mellem Resen by og Hedegårdvej.

- Da ulven blev set omme i Nissum, tænkte jeg: Lad den blive der. Nu hvor det er rykket tættere på, og hvor jeg er ude at gå med hunden tre gange om dagen, så tænker jeg da: Hvornår mon jeg møder den, lyder det fra friskoleformandens hustru, Lene Gravesen til Stiften.dk.

Indtil videre har Struer været ulvefrit, mens det omdiskuterede rovdyr er blevet observeret i både Holstebro, Lemvig og Herning Kommune.

Onsdag rykkede ulven dog også ind i Struer Kommune.

Ekstra Bladet nyheder - Her finder du dagens mest populære Ekstra Bladet nyheder og breaking nyt. Vi bringer de største historier i Danmark lige nu.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip