Umut har fået nok:"Mine mandepatter er blevet så lange"

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix.

Corona og Umut bliver aldrig perlevenner. Det fastslår han nu via Instagram.

Coronakrisen har især ramt hotel- og restaurationsbranchen meget hårdt.

Branchen missede således julefrokoster sidste år og en stor del af de selvsamme i år. Det er især her, at overskuddet tjenes ind.

Med udsigt til yderligere restriktioner som at skulle lukke senest 24 samt blre mundbind, vil branchen igen lidt last.

Det er de involverede parter ikke overraskende meget trætte af.

Læs også

Stor nyhed: Verdens første laboratoriefremstillet bøf er nu en realitet

En af dem, som nu offenligt ytrer sin utilfredshed, er den kendte kok Umut Sakarya, som blandt andet har medvirket i “Over Atlanten og “Vild med dans”.

Rent gastronomisk ejer han blandt andet Guldgrillen i København. Umuts køkken er klassisk dansk mad, hvor der ikke er sparret på råvarer som smør og fløde.

I slutningen af april måned måtte Umut og kompagnonen Frank Svärd lukke deres restaurant Guldkroen i indre København ned grundet den svære økonomiske situation, som coronavirus havde medført for restauranten.

Nu er den så gal igen. Gårsdagen pressemøde med yderligere restriktioner er ikke ligefrem noget, der behager den ellers muntre kok.

På Umuts Instagram skriver han nemlig følgende i et opslag:

“Jeg er så træt og mine mandepatter er blevet så lange af det her shitshow. Jeg få nærmest en mentalt nedbrud hver gang jeg gøre om corona og ser en statsminister som læser noget op fra et styk papir som er skrevet af en spindoktor for at give hende mere popularitet blandt befolkningen og kom med mere frygt for corona. Jeg håber at vi snart kommer over det her vanvittig tid. Det for deprimerende.”

Foto: Instagram

 

 

Dagens Gossip