Valgkampen er kun lige startet: Nu tigger Enhedslisten om dine penge

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Valgkampen er kun lige officielt skudt i gang, og det har fået Enhedslisten til at tigge om dine penge.

Samtlige partier der stiller op til Folketingsvalget har et mål om at klare sig så godt som muligt. De røde partier ønsker så mange stemmer som muligt, så de kan holde fast i en rød regering, mens det omvendte naturligvis er tilfældet hos blå blok.

Hos rød blok er valgkampen kun lige skudt i gang, før at Enhedslisten har sendt en mail ud, hvor de tigger om penge fra deres vælgere.

Læs også

Kæmpe valg-bombe fra Mette Frederiksen

Her på redaktionen er vi blevet tilsendt den mail, som er underskrevet af Enhedslistens formand, Mai Villadsen, og mailen er et stort tiggeri på at få kroner i kassen til at kæmpe valgkampen.

I mailen fra Mai Villadsen og Enhedslisten står der:

"Så er det nu. Valget er udskrevet. Det valg vi står overfor, er fuldstændig afgørende. Derfor vil jeg gerne bede om din hjælpe," lyder det indledningsvist fra Mai Villadsen, der fortsætter:

"Vi skal ikke have en kulsort og asocial højrefløjspolitik. Vi SKAL vinde det her valg!. Derfor håber jeg, at du vil give et bidrag til Enhedslistens valgkamp," lyder det videre.

Herefter er der en stor rød knap, man kan trykke på med skriften 'Giv et bidrag'. Derudover har de også tilføjet deres mobilpay nummer, så man kan sende penge til Enhedslisten.

Du kan se mailen herunder:

Foto: Enhedslisten

 

Læs også

Parti i stor valg-brøler

 

 

Dagens Gossip